500 г шампињона
четири већа филета од сома
со, бибер, вегата
уље
презле
четири већа филета од сома
со, бибер, вегата
уље
презле
Припрема:
Опрати, ситно исећи шампињоне и на мало уља их продинсати, све док не испари течност коју пусте.
Зачинити вегетом и бибером.
Филете од сома одмрзнути и добро посушити.
Истући их те зачинити бибером и сољу. Исећи их на четири дела и нафиловати филом од шампињона.
Умотати их као сарму и фиксирати са две чачкалице. Уваљати у презле помешане са вегетом и пећи на уљу.
Зачинити вегетом и бибером.
Филете од сома одмрзнути и добро посушити.
Филети сома |
Филети који су филовани шампињонима |
Делује јако добро! Хвала за рецепт и идеју.
ОдговориИзбриши