Посне динстане тиквице |
Састојци:
750 г тиквица
две средње главице црног лука
со, бибер, оригано
першунов лист
уље
Припрема:
На уљу продинстати исецкан црни лук.
Кад је лук омекшао и добио златно жуту боју, додати танко насечене тиквице.
Све посолити и на лаганој ватри, уз повремено мешање, динстати тиквице док не омекшају.
Кад су тиквице готове побиберити, посолите по укусу и додајте ситно насецкан першунов лист и оригано.
Кад је лук омекшао и добио златно жуту боју, додати танко насечене тиквице.
Све посолити и на лаганој ватри, уз повремено мешање, динстати тиквице док не омекшају.
Кад су тиквице готове побиберити, посолите по укусу и додајте ситно насецкан першунов лист и оригано.
Odličan blog. I zanimljivi prilozi. Lepe ideje. Svašta nešto... Navraćaću....
ОдговориИзбришиSrdačan pozdrav
Bravo za ove lepe recepte.Sadje sezona tikvica a i vreme Velikogospojinskog posta,pa ovakvi recepti dobro doju.
ОдговориИзбриши