Ослић |
Састојци:
бели ослић шест комада
со
три кашике белог брашна тип 500
три кашике белог кукурузног брашна
уље
Припрема:
Ослића насећи попречно на више места и посолити.
Обе врсте брашна помешати, и у ту мешавину добро уваљати ослића.
У шерпу додати већу количину уља и заграјати га. Припремљеног ослића спуштати у загрејано уље.
Пећи га са обе стране док ослић не добије златно жуту боју.
Ослића насећи попречно на више места и посолити.
Обе врсте брашна помешати, и у ту мешавину добро уваљати ослића.
У шерпу додати већу количину уља и заграјати га. Припремљеног ослића спуштати у загрејано уље.
Пећи га са обе стране док ослић не добије златно жуту боју.
Ja oslic zovem 'iskrena' riba,jer ako imas srece da ga nadjes svez i ispeces ga ovako kao ti res..mmmm uzivanje;)
ОдговориИзбриши