2 келерабе средње величине
1 већа шаргарепа
1 већи црни лук
1 кафена кашика алеве парике
1 кашика брашна
першунов лист
со, бибер
1 већа шаргарепа
1 већи црни лук
1 кафена кашика алеве парике
1 кашика брашна
першунов лист
со, бибер
Припрема:
Посољен лук продинстајте на мало воде.
Када је омекшао или пустио своју љутину побиберите, додајте нарендану келерабу и нарендану шаргарепу.
Долите воде и кувајте 30 минута на јачој ватри.
Када је сво поврће омекшало додајте једну кашику брашна
и једну кафену кашику црване акеве парике.
Поспите перуновим листом и кувајте још 15-ак минита.
Напомена:
Код ових јела је врло битан редослед намирница како се стављају, зато добро обратите пажњу на то !
Посољен лук продинстајте на мало воде.
Када је омекшао или пустио своју љутину побиберите, додајте нарендану келерабу и нарендану шаргарепу.
Долите воде и кувајте 30 минута на јачој ватри.
Када је сво поврће омекшало додајте једну кашику брашна
и једну кафену кашику црване акеве парике.
Поспите перуновим листом и кувајте још 15-ак минита.
Напомена:
Код ових јела је врло битан редослед намирница како се стављају, зато добро обратите пажњу на то !
Jao od akd nisam cula tu rec cuzpajz;)kelerabu jako volim.probacu na tvoj nacin:)
ОдговориИзбриши