1 млада тиквица око 400 г
1 већа шаргарепа
1 лук средње величине
лист першуна
1 кашика брашна
со, бибер
вода
1 већа шаргарепа
1 лук средње величине
лист першуна
1 кашика брашна
со, бибер
вода
Припрема:
Исецкани лук и нарендану шаргарепу ставити у шерпу, посолити, побиберити и додати мало воде.
Динстати на мало воде док лук и шаргарепа не омекшају.
Потом, додајте исецкану тиквицу и динстајти још 5 минута.
Додати кашику брашна и мешати да би се добила изједначена маса.
Налити 1 литар води и кувати још 15-20 минута.
На крају додајте исецкан першунов лист.
Динстати на мало воде док лук и шаргарепа не омекшају.
Потом, додајте исецкану тиквицу и динстајти још 5 минута.
Додати кашику брашна и мешати да би се добила изједначена маса.
Налити 1 литар води и кувати још 15-20 минута.
На крају додајте исецкан першунов лист.
Нема коментара:
Постави коментар