Посна чорба са запршком |
Састојци:
кромпир средње величине
кашика уља
кашика брашна
на врх ножа слатке црвене паприке
со, вегета, бибер
1 л млаке воде
Припрема:
На уљу пропжити брашно и додати алеву паприку.
Налити са 2 дл воде и додати кромпир исечен на ситне коцке. Додати со и вегету.
Кувати чорбу 15 минута а затим додати преосталу количину воде.
Пробати чорбицу и зачинити је по укусу.
Налити са 2 дл воде и додати кромпир исечен на ситне коцке. Додати со и вегету.
Кувати чорбу 15 минута а затим додати преосталу количину воде.
Пробати чорбицу и зачинити је по укусу.
I ja volim da je spremam,jako mi se svidja.Toliko je jednostavna,a ukusna!!Doduse,u posledje vreme vise i spremam posne hrane i ako ne postim.
ОдговориИзбриши