Виршле од соје (једно паковање од четири комада)
Лиснато тесто (пола паковања)
Лиснато тесто (пола паковања)
Припрема:
Виршле скувати према упутсву произвођача.
Када се прохладе ољуштити их и пресећи на пола, тако да имамо осам "мањих" виршли за роловање.
Лиснато тесто одмзнути и на радној површини посутој брашном, равући га оклагијом, не превише танко.
Тесто исећи на осам подједнаких трака и у њих уролати виршле.
Сложити у тефлонски плех за печење и пећи у предходно загрејаној рерни на 200 степени 20-25 минута.
Када се прохладе ољуштити их и пресећи на пола, тако да имамо осам "мањих" виршли за роловање.
Лиснато тесто одмзнути и на радној површини посутој брашном, равући га оклагијом, не превише танко.
Тесто исећи на осам подједнаких трака и у њих уролати виршле.
Сложити у тефлонски плех за печење и пећи у предходно загрејаној рерни на 200 степени 20-25 минута.
Lepo izgleda, super i ja cu probati sa virslama od soje. Pozdrav...
ОдговориИзбришиI meni se dopada.Nisam jos probala posne virsle od soje,ali cu prvom prilikom.I ja volim da pripremam posne recepte.Pozdrav!!!
ОдговориИзбриши