Састојци:
350 г брашна
350 г брашна
пола килограма очишћене бундеве
со
уље
со
уље
Припрема:
Коре припремити као за питу од кромпира -кромпирушу. Бундеву изрендати на крупније ренде и посолити.
Развучену кору, поуљити и филовати бундевом.
У науљеној тепсији, сложити, савијену питу и пећи 35 минута на 200 степени.
Уобичајено је да пита од бундеве буде слатка, али као и већина људи коју су пробали слану варијанту били су пријатно изненађени лепом укусу.
Опрез за оне који праве питу је да буду пажљиви када соле надев, јер се лако може пресолити.
Заиста свака препорука !
Развучену кору, поуљити и филовати бундевом.
У науљеној тепсији, сложити, савијену питу и пећи 35 минута на 200 степени.
Уобичајено је да пита од бундеве буде слатка, али као и већина људи коју су пробали слану варијанту били су пријатно изненађени лепом укусу.
Опрез за оне који праве питу је да буду пажљиви када соле надев, јер се лако може пресолити.
Заиста свака препорука !
Нема коментара:
Постави коментар