Паста од туњевине |
Састојци:
150 г теста
180 г туњевине у комадима
mala главицa црног лука
чен белог лука
0,5 дл куваног парадајза
першунов лист и оригано
со, бибер
маслиново уље
Припрема:
Обартити тесто. Док то чините, на мало маслиновог уља пропржите црни лук и ситно насецкан бели лук.
На динстан лук усути кувани парадајз и укувати га пет минута. У тако припремљен сос додајте комаде туњевине, које сте предходно оцедилли од уља из конзерве. Затим умешајте обарено тесто и зачините сољу и бибером.
На крају додајте сино сецкан першунов листи и прстохват оригана.
Обартити тесто. Док то чините, на мало маслиновог уља пропржите црни лук и ситно насецкан бели лук.
На динстан лук усути кувани парадајз и укувати га пет минута. У тако припремљен сос додајте комаде туњевине, које сте предходно оцедилли од уља из конзерве. Затим умешајте обарено тесто и зачините сољу и бибером.
На крају додајте сино сецкан першунов листи и прстохват оригана.
Нема коментара:
Постави коментар