Пирошке са шампињонима

Пирошке са шампињонима
Пирошке са печуркама


Састојци:


6 палачинки
400 г шампињона
1 црног лука
2 чена белог лука
презле
пиво
вегета
уље 
со, бибер, оригано или босиљак

Припрема:


У претходним постовима је било речи како направити посне палачинке, само овога пута можете користити уље уместо воштане свеће, јер је ово јело на уљу.
На мало загрејаног уља пропржити ситно исецкани црни лук. Кад је лук добио златно жуту боју додати ситно сецканен печурке. 
Све то динстати 10 - 15 минута. зачинити зачинима по укусу. Кад је фил прохлађен пунити палачинке и савити их као сарму. 
Тако сложене пирошке умочити у пиво, па у презле, 
а   затим испећи пирошке на загрејаном уљу.

Нема коментара:

Постави коментар