Какао крем од проса и воћа |
Састојци:
50 г проса
50 г овсених пахуљца
1/2 л сојиног млека
1 јабука средње величине
1 банана
1 кашика кандираног ананаса
2 супена кашике какаа
5 супених кашика фруктозе
1 кафена кашика цимета
1 ванилин шећер
Припрема:
У шерпу сјединити сојино млеко, воду у просо.
На лаганој ватри кувати 20 минута.
Додати овсене пахуљице, какао, нарендану јабуку, фруктозу, ванилин шећер и све кувати док се маса незгусне.
При крају у крем додати цимет, кандирани ананас и изгњечену банану.
Када се маса мало прохлади измиксирати је штапним миксером.
Послужити крем охлађен.
У шерпу сјединити сојино млеко, воду у просо.
На лаганој ватри кувати 20 минута.
Додати овсене пахуљице, какао, нарендану јабуку, фруктозу, ванилин шећер и све кувати док се маса незгусне.
При крају у крем додати цимет, кандирани ананас и изгњечену банану.
Када се маса мало прохлади измиксирати је штапним миксером.
Послужити крем охлађен.
Нема коментара:
Постави коментар