Резанци са маком |
Састојци:
300 г широких посних резанаца
200 г млевеног мака
150 г фруктозе
3-4 кашике уља
вода
со
Припрема:
У лонац од 3л сипати воде до 5 цм од руба и посолити.
Када је вода прокувала ставити резанце и кувати према упутству прпозвођача.
Кад је тестенина кувана процедити је.
Тесто ставити у чинију, додати мак, фруктозу и уље.
Све добро промешати и послужити док је топло.
Пазите да не раскувате тесто !
У лонац од 3л сипати воде до 5 цм од руба и посолити.
Када је вода прокувала ставити резанце и кувати према упутству прпозвођача.
Кад је тестенина кувана процедити је.
Тесто ставити у чинију, додати мак, фруктозу и уље.
Све добро промешати и послужити док је топло.
Пазите да не раскувате тесто !
Нема коментара:
Постави коментар