3 кг паприке бабуре
3 кг купуса
1,5 кг краставаца средње величине
1,5 кг шаргарепе
100 г соли
300 г шећер
3 дл алкохолног сирћета
1 винобран
1 конзерванс
3 кг купуса
1,5 кг краставаца средње величине
1,5 кг шаргарепе
100 г соли
300 г шећер
3 дл алкохолног сирћета
1 винобран
1 конзерванс
Припрема:
Поврће опрати и исећи. У исечено поврће додати со, шећер, алкохолно сирће, винобран и конзерванс.
Добро све измешати и оставити да преноћи и потом ставити у припремљене тегле.
Тегле затворити чепом или целофаном.
Добро све измешати и оставити да преноћи и потом ставити у припремљене тегле.
Тегле затворити чепом или целофаном.
Нема коментара:
Постави коментар