Сатараш

Сатараш
Сатараш


Састојци:

две главице црног лука
три бабура паприке
три парадајза
со, бибер, свеж босиљак
уље


Припрема:

На загрејаном уљу пропржити ситно исецкан црни лук. 
Док га динстате мало га посолите. 
Паприке исеците на пола и насеците их попречно. 
Додајте лук и на лаганој ватри га динстајте. 
Додати ољуштен и на коцке исецкан парадајз. 
Све то пржите док се парадјз не удинста. 
Зачините сољу, бибером и зачинима.

1 коментар:

  1. Sataras obozavam.Kad ej moj otac putovao po Juznoj Americi bio se radovao da se najede finih ribljih specijaliteta;) Medjutim bila neka zaraza i nisu preporucivali da se jede riba.Moj tata postade jadan sumnjicav prema svim jelima.U poseti na jugu Kolumbije kod nekog naseg coveka koji ima restoran..on se pozali da nije jeo nista kuvano vec danima Pa sta vam se jede upita ga ovaj
    A on od svega sto je mogao izabrati kaze:Sataras;))

    ОдговориИзбриши