300 г кекса
1 дл куване кафе
50 г чоколаде за кување
100 г шећера
150 г кокосовог брашна
200 г маргарина
200 г шећера у праху
1 дл куване кафе
50 г чоколаде за кување
100 г шећера
150 г кокосовог брашна
200 г маргарина
200 г шећера у праху
Припрема:
Чоколаду отопити на пари. Кекс добро умешати са кафом, топљеном чоколадом и шећером.
Миксером умутити маргарин и шећер у праху да буду пенасти, затим додати кокосово брашно и исецкане желе бомбоне. Смесу за ролат ставити на алуминијумску фолију и оклагијом развући на деблјину пола центиметра.
Премазати филом и увити ролат и ставити у фрижидер да се стегне.
Чоколаду отопити на пари. Кекс добро умешати са кафом, топљеном чоколадом и шећером.
Миксером умутити маргарин и шећер у праху да буду пенасти, затим додати кокосово брашно и исецкане желе бомбоне. Смесу за ролат ставити на алуминијумску фолију и оклагијом развући на деблјину пола центиметра.
Премазати филом и увити ролат и ставити у фрижидер да се стегне.
Рецепт је објављен у часопису Храна и вино бр.4
Lepo izgleda. Dodji do mene imam nagradicu za tebe. Srecna ti Nova godina i puno zdravlja i uspeha ti zelim.
ОдговориИзбриши