Састојци:
1 kg кромпира
150 g празилука
15о g шампињона
3 чена белог лука
со, вегета, коријандер
Припрема:
У одговарајућу тепсију ставити кромпир исечен на колутиће и празилук.
Додати шампињоне, бели лук, со, вегету и прелити са 2 dl воде.
Покрити фолијом и пећи на 22о степени око 1 сат.
Пред крај печења скинути фолију, додати коријандер (млевени) и вратити у рерну да се кромпир запече.
Додати шампињоне, бели лук, со, вегету и прелити са 2 dl воде.
Покрити фолијом и пећи на 22о степени око 1 сат.
Пред крај печења скинути фолију, додати коријандер (млевени) и вратити у рерну да се кромпир запече.
Нема коментара:
Постави коментар