Ратлук куглице |
200 ратлука са укусом ваниле
100 г сусама
за куглице:
200 г ратлука са укусом руже
100 г кокоса
Припрема:
Салама:
На сувом тигању пропржити сусам, да добије благо жуту боју. Ратлук умесити.
У добро умешен ратлук додати сусам и све добро сјединити.
Обликовати саламу.
Пре сечења ставити је у фрижидер 2-3 сата да се стегне како би се могла лекше сећи.
Куглице:
Умесити ратлук и додати кокос.
Масу за куглице добро измесити и правити куглице.
Ставити у фрижидер да се стегну.
Салама:
На сувом тигању пропржити сусам, да добије благо жуту боју. Ратлук умесити.
У добро умешен ратлук додати сусам и све добро сјединити.
Обликовати саламу.
Пре сечења ставити је у фрижидер 2-3 сата да се стегне како би се могла лекше сећи.
Куглице:
Умесити ратлук и додати кокос.
Масу за куглице добро измесити и правити куглице.
Ставити у фрижидер да се стегну.
Нема коментара:
Постави коментар