Састојци:
120 г соје
4 главице црног лука
4 шаргарепе
3 чена белог лука
2 дл куваног парадајза
1 кашика брашна
1 кашичица алеве паприке
супена кашика уља
2 ловорова листа
1 љута папричица
прстохват шећера
со, вегета, бибер
Припрема:
У посуду са водом, додати соју на коцке, вегету и оставити да добро прокључа, процедити и овај поступак поновити још једном, с тим, што после другог пута, када прокључа, не процедимо воду, него поклопимо и оставимо да соја одстоји у тој води 30-45 минута.
После тога процедити воду.
У соју додамо: изрендану шаргарепу, црни лук, бели лук, уље, ловоров лист, 2 дл воде и ово динстати 30-aк минута.
Када је издинстано додајемо: кувани парадајз, прстохват шећера, брашно, алеву паприку и воде да огрезне.
По укусу зачинити, бибером, сољу и вегетом.
Кувати 1 сат.
Гулаш можете бити и без уља, тако да ће те добити јело на води !
120 г соје
4 главице црног лука
4 шаргарепе
3 чена белог лука
2 дл куваног парадајза
1 кашика брашна
1 кашичица алеве паприке
супена кашика уља
2 ловорова листа
1 љута папричица
прстохват шећера
со, вегета, бибер
Припрема:
У посуду са водом, додати соју на коцке, вегету и оставити да добро прокључа, процедити и овај поступак поновити још једном, с тим, што после другог пута, када прокључа, не процедимо воду, него поклопимо и оставимо да соја одстоји у тој води 30-45 минута.
После тога процедити воду.
У соју додамо: изрендану шаргарепу, црни лук, бели лук, уље, ловоров лист, 2 дл воде и ово динстати 30-aк минута.
Када је издинстано додајемо: кувани парадајз, прстохват шећера, брашно, алеву паприку и воде да огрезне.
По укусу зачинити, бибером, сољу и вегетом.
Кувати 1 сат.
Гулаш можете бити и без уља, тако да ће те добити јело на води !
ovo je izvanredno bravo
ОдговориИзбриши