Пребранац са димљеним шараном |
Састојци:
500 г пасуља
1 кг димљеног шарана
300 г црног лука
100 г празилука
1 љута папричица
слатка алева паприка
со, бибер, уље
Припрема:
Пребранац смо већ правили и прирема је потпуно иста, можете погледати овде, једино што смо додали димљеног шарана.
Димљеног шарана препржити на уљу, довољно је 2-3 минута са једне и исто толико са друге стране.
Потом, пред крај печења на пребранц ставите комаде шарана и запеците у рерни још неких 15 минута.
Пребранац смо већ правили и прирема је потпуно иста, можете погледати овде, једино што смо додали димљеног шарана.
Димљеног шарана препржити на уљу, довољно је 2-3 минута са једне и исто толико са друге стране.
Потом, пред крај печења на пребранц ставите комаде шарана и запеците у рерни још неких 15 минута.
Savrseno,moj hasbend je ribolovac,imam svasta od ribe,i susenog sarana,a i ostalu ribu,smudja,deveriku,babusku,ja najvise volim smudja,pa jel moze mesto sarana smudj.
ОдговориИзбришиHvala unapred
Искрено, ми нисмо пробала сушеног смуђа али су нам рекли они који имају више искуства да је увек боља маснија риба као што је шаран !
ОдговориИзбришиTo me ukusno prste da polizes
ОдговориИзбришиTo me bas ukusno, prste da polizes.
ОдговориИзбриши