Роловане виршле

Роловане виршле
Посне виршле роловане у лиснатом тесту


Састојци:

Виршле од соје (једно паковање од четири комада)
Лиснато тесто (пола паковања)

Припрема:

Виршле скувати према упутсву произвођача. 
Када се прохладе ољуштити их и пресећи на пола, тако да имамо осам "мањих" виршли за роловање. 
Лиснато тесто одмзнути и на радној површини посутој брашном, равући га оклагијом, не превише танко. 
Тесто исећи на осам подједнаких трака и у њих уролати виршле. 
Сложити у тефлонски плех за печење и пећи у предходно загрејаној рерни на 200 степени 20-25 минута.

2 коментара:

  1. Lepo izgleda, super i ja cu probati sa virslama od soje. Pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  2. I meni se dopada.Nisam jos probala posne virsle od soje,ali cu prvom prilikom.I ja volim da pripremam posne recepte.Pozdrav!!!

    ОдговориИзбриши