Брза штрудла од вишања |
Састојци:
250 г лиснатог теста или пола оргиналног паковања
500 г замзнутих вишања очишћених од коштица
40 г фруктозе
1/2 ванилиног шећера
20 г презли
20 кокосовог брашна
папир за печење
Припрема:
Лиснато тесто развити оклагијом у коцку величине 30x30 цм. Ставити одмрзнуте и оцеђенe вишње на тесто, a преко њих равномерно посути презле, фруктозу, ванилин шећер и кокосово брашно.
На папир за печење савити штрудлу.
У загрејаној рерни пећи штрудлу 35 минута на 200 степени. Када је печена и још топла посути је прах шећером.
Лиснато тесто развити оклагијом у коцку величине 30x30 цм. Ставити одмрзнуте и оцеђенe вишње на тесто, a преко њих равномерно посути презле, фруктозу, ванилин шећер и кокосово брашно.
На папир за печење савити штрудлу.
У загрејаној рерни пећи штрудлу 35 минута на 200 степени. Када је печена и још топла посути је прах шећером.
Нема коментара:
Постави коментар