Гриз са јабукама |
Састојци:
250 г очишћених јабука
6 дл воде
12 кашика фруктоза
75 г пшеничног гриза
ванилин шећер
цимет
Припрема:
У води скувати на коцкице исечене јабуке.
Када су јабуке скуване штапним миксером их измиксовати. Додати фруктозу и ванилин шећер и уз непрекидно мешање додаваати гриз.
Када смо сав гриз додали, кувати га још десетак минута на благој ватри уз непрекидно мешање.
У чиније ствити гриз и посути га млевеним циметом.
Количина фруктозе може бити различита зависно од врста јабука које сте користили.
Гриз (на слици горе) припремљен је са ајдарама.
У води скувати на коцкице исечене јабуке.
Када су јабуке скуване штапним миксером их измиксовати. Додати фруктозу и ванилин шећер и уз непрекидно мешање додаваати гриз.
Када смо сав гриз додали, кувати га још десетак минута на благој ватри уз непрекидно мешање.
У чиније ствити гриз и посути га млевеним циметом.
Количина фруктозе може бити различита зависно од врста јабука које сте користили.
Гриз (на слици горе) припремљен је са ајдарама.
Нема коментара:
Постави коментар