Печурке на жару

Печурке на жару
Печурке на жару


Састојци:


400 г шампињона
пола везице першуновог листа
2 чена брлог лука
маслиново уље
со

Припрема:


Већ смо спремали шампињоне раније али на други начин.
Печурке опрати и добро посушити. 
У роштиљ тигању или пекачу који је загрејан, додати мало маслиновог уља. 
Печурке окренути тако да су капице горе. 
Кад су печене, окренути их, а затим ставити у сваку капицу соли. 
Укупно пећи печурке до пола сата. 
Затим их сложити у тањир и у сваку капицу додати смесу ситно исецканог белог лука, першуна и соли. 


Послужити по жељи. Ми смо то учинили са рестованим кромпиром и салатом од младог купуса.

Нема коментара:

Постави коментар