Палачимке са плазмом и орасима |
Састојци:
200 г брашна тип 500
прстохват соли
мања кашика уља
2 дл киселе воде
75 г млевених ораха
75 г млавене посне плазме
пола кесице ванил шећера
3 кашике фруктозе
2 штангле посне чоколаде за кување
1 кашика воде
уље
Припрема:
У брашно умешати со, кашику уља и уз непрекидно мешање постепено додавати воду.
На загрејаном тигању пећи палачинке.
Кад сте потрошили сву масу за палачинке, нафилујте их смесом кекса, ораха, ванилин шећера и фруктозе.
Сложите палачинке у тањир у којем ћете их полсуживати и на крају прелијте чоколадним преливом.
Чоколадни прелив, направите тако што помешате уље, воду и у мањој шерпици загрејете, те додате изломљену чоколаду.
На лаганој ватри мешајте и добићете чоколадни прелив
У брашно умешати со, кашику уља и уз непрекидно мешање постепено додавати воду.
На загрејаном тигању пећи палачинке.
Кад сте потрошили сву масу за палачинке, нафилујте их смесом кекса, ораха, ванилин шећера и фруктозе.
Сложите палачинке у тањир у којем ћете их полсуживати и на крају прелијте чоколадним преливом.
Чоколадни прелив, направите тако што помешате уље, воду и у мањој шерпици загрејете, те додате изломљену чоколаду.
На лаганој ватри мешајте и добићете чоколадни прелив
Нема коментара:
Постави коментар