Чоколадни колач са бадемима |
Састојци:
15 кашика белог брашна
5 кашика интегралног брашна
15 кашила фруктозе
1 прашак за пециво
1 ванилин шећер
2 кашике какаа
3 дл воде
1,5 дл уља
1 мања кашика цимета
1 већа јабука
70 г посне чоколаде за кување
70 г печених бадема
Припрема:
У посуди за припрему смесе за колач помешати фруктозу и ванилин шећер.
Све то сјединити дрвеном кашиком за мешање уз додатак воде и затим уља.
Уз непрекидно мешање, додатавти постепено бело брашно, интегрално брашнo и на крају две кашике какао праха.
Затим, додајте ољушћену (на коцкице исечену) јабуку и уз мешање, кашичицу цимета.
Плех у ком печете бисквит обложите папиром за печење и излите равномерно смесу бисквита.
Пре печења поспите бисквит мешавином бадема и чоколаде, које сте исекли на коцкице.
Пецити на 180 степени 30-35 минута.
Идеја за рецепт потекла од анавалби.
У посуди за припрему смесе за колач помешати фруктозу и ванилин шећер.
Све то сјединити дрвеном кашиком за мешање уз додатак воде и затим уља.
Уз непрекидно мешање, додатавти постепено бело брашно, интегрално брашнo и на крају две кашике какао праха.
Затим, додајте ољушћену (на коцкице исечену) јабуку и уз мешање, кашичицу цимета.
Плех у ком печете бисквит обложите папиром за печење и излите равномерно смесу бисквита.
Пре печења поспите бисквит мешавином бадема и чоколаде, које сте исекли на коцкице.
Пецити на 180 степени 30-35 минута.
Идеја за рецепт потекла од анавалби.
Нема коментара:
Постави коментар