tag:blogger.com,1999:blog-776667446093819121.post4375264630681247940..comments2023-12-25T16:08:02.913+01:00Comments on Posna jela: Пекмез од шљива без шећера, конзерванса и осталих додатакаПосна јелаhttp://www.blogger.com/profile/07925342505822434564noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-776667446093819121.post-90046287964490964452016-04-27T08:39:24.250+02:002016-04-27T08:39:24.250+02:00Prelep recept, sa dosta detalja za nas, neupucene ...Prelep recept, sa dosta detalja za nas, neupucene :) Recite mi samo da li je potrebno da tegle stoje naopacke sve vreme dok ne odlucimo da ih otvorimo? I da li na taj nacin mozemo da "konzerviramo" pekmeze i od drugog voca? Hvala unapred na odgovoru. Srdacan pozdrav!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12052875693131359691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-776667446093819121.post-52484184928805962672013-03-21T19:30:32.335+01:002013-03-21T19:30:32.335+01:00Свака част, одличан рецепт...:)Свака част, одличан рецепт...:)Radmila - Idimumhttps://www.blogger.com/profile/10220456421188336523noreply@blogger.com